July 22, 2015

Sales

Sales en Relatiebeheer. Odoo biedt geïntegreerd relatiebeheer via een CRM-app voor het vastleggen van contactgegevens en contactmomenten met uw relaties. Eventueel verrijkt Odoo uw relaties met informatie van sociale media websites zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. In het CRM registreert u verkoopkansen binnen een door u vastgestelde verkoopcyclus. U analyseert deze verkoopkansen en definieert hierop uw verkoopdoelstellingen in een verkoopprognose.

sales_stages_odoo

Verkoopkansen en verschillende verkoopstadia

Marketing en Evenementen. Met Odoo voert u “getrapte” marketingcampagnes uit voor leadgeneratie, opvolging en promoties. Desgewenst automatiseert u deze marketingactiviteiten door het gebruik van workflows en triggers. Odoo ondersteunt het organiseren, promoten en verkopen van bijeenkomsten, trainingen, congressen en webinars, met ondersteuning voor online ticketverkoop en betaalmethoden en ook het inplannen en vormgeven van een sprekersprogramma.

events_odoo

Evenementen in Odoo

 

Offertes en Contracten. Door het gebruik van sjablonen die uw huisstijl volgen genereert Odoo de gewenste offertedocumenten. Odoo ondersteunt ook online offertes die kunnen worden goedgekeurd door uw relaties via een elektronische handtekening.

quote_builder_odoo

Online offertes met Odoo

 

Kassaverkoop en Restaurantbeheer. Odoo biedt een slimme touch-interface voor laptops en tablets waarmee men verkopen kan vastleggen en bonnen kan printen. Deze kassaverkopen integreren met de Odoo apps voor voorraadbeheer en boekhouding zodat ieder transactie automatisch uw voorraad en boekhouding bijwerkt.

pos_odoo

Kassaverkoop met Odoo

Odoo biedt een specifieke touch-interface voor restaurateurs voor het opnemen van bestellingen en deze draadloos doorsturen naar de keuken, het ontwerpen van een vloerplan, het samenstellen van menu’s en de mogelijkheid om uw gasten gesplitst de rekening te laten betalen.

pos_restaurant_odoo

Odoo voor restaurateurs