Odoo Online 2015 Summer Release

odoo_sunset
Nog geen jaar geleden werd Odoo 8 vrijgegeven, maar de ontwikkelingen stoppen niet en Odoo heeft besloten om 100 nieuwe verbeteringen te brengen naar Odoo 8 in de zogenaamde Odoo Online 2015 Summer Release. Deze update brengt een hoop verbeteringen en nieuwe functionaliteiten naar Odoo 8. Deze Odoo Online 2015 Summer Release is in eerste instantie alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van de hosted dienst van Odoo (op Odoo.com) maar op termijn zullen deze verbeteringen ook beschikbaar worden gesteld aan bestaande gebruikers van Odoo.

Hieronder een opsomming van een aantal zeer mooie verbeteringen die de Odoo Online 2015 Summer Release ons zal brengen.

CMS en eCommerce

Meer flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid bij het bouwen van website en eCommerce website. Zo kunt u meerdere versies van uw website maken en testen om zo de beste versie te behouden dankzij het zogenaamde A/B testen. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe bouwblokken beschikbaar gemaakt voor de ontwikkeling van websites.

cms_commerce

Kassaverkoop

De Odoo Online 2015 Summer Release brengt ook een nieuwe loot aan de boom met een module voor kassaverkoop (POS) voor restaurants. Deze touch interface biedt horecaondernemers alle functies van een feilloos kassasysteem voor het plaatsen van bestellingen en het uitprinten van rekeningen. Maar ook functies zoals het opsplitsen van de rekening, het toevoegen van fooi en het integreren van klantloyaliteitssystemen bieden gasten een zeer gastvrije benadering tijdens een bezoek aan het restaurant.

pos

Marketing

Een sterke marketing biedt een opmaat voor verder verkoop van uw diensten en producten. De Odoo Online 2015 Summer Release brengt een zogenaamde url shortner , zoals u die wellicht kent van diensten zoals Bit.ly waarmee u alle url clicks kunt volgen en analyseren.

linktracker

Slides

Enorm enthousiast zijn we over een nieuwe app die naar Odoo komt met de welluidende naam “Slides”. Hiermee biedt u bezoekers en klanten perfect op maat gesneden content zoals video’s, presentaties en documenten en kunnen rechtstreeks vanaf uw eigen website worden bekeken of gedownload. De mogelijkheden om uw bezoekers en klanten te volgen in hun interesses is daarmee sterk verbeterd.

slides