Bitnami Odoo beschikbaar voor Mac OS X

bitnami_odoo_240x240Bij Purple+ zijn we verzot op Bitnami stacks omdat je daarmee naar hartelust Odoo eenvoudig kunt uitproberen en aanpassen zonder dat dit enig effect heeft op je bestaande omgeving of zonder dat je daarvoor echt online moet zijn. Het is ook handig als je even rustig eea wil bekijken en niet in een demo-omgeving waar wellicht ook andere ogen kunnen meekijken.

Wijzelf gebruiken het om nieuwe functionaliteiten kaal te testen of wanneer we in gesprek zijn met organisaties die Odoo op hun gemak willen uitproberen.

Recentelijk ontvingen we het nieuws dat Bitnami Odoo nu ook beschikbaar is voor het Mac OS platform, tot grote vreugde van onze sales. Daarmee draait de Bitnami Odoo stack nu op de door ons alle gebruikte platformen Windows, Linux en Windows.

Wanneer je nog niet bekend bent met Odoo, dit is een open source enterprise resource platform van waaruit je zowat alle business functies kunt vervullen. Odoo beschikt over talloze apps die met elkaar integreren, variërend van supply chain management, projectmanagement tot en met de boekhouding en het personeelsbeheer.

Bitnami Odoo is beschikbaar als een kant-en-klaar installatieprogramma voor zowel Linux, Windows en Mac OS X, maar ook als virtual machine en als cloud image voor de platformen Amazon EC2, Azure en Google Cloud.

Meer weten over Odoo, neem dan contact met ons op.